Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Paylaş

Swarm hesabı yakınlarda bulunan arkadaşlarla iletişim kurmayı sağlayan, Foursquare uygulamasıdır. Arkadaşların bulunduğu konumları da bildirmektedir. Uygulamada check in yapılmasının yanında, aynı ortamda bulunan arkadaşlar görülebiliyor ve yer bildirimi yapılabiliyor. Kişi profilleri de Swarm sayesinde görüntülenebiliyor.

Foursquare Hesabı Da Silinir

Daha çok vakit geçirme ve eğlence içerikli olması nedeni ile gençler arasında kullanımı yaygınlaşmıştır. Ancak bu durum, geçici süre için popülaritesini sürdürmesine neden olmuştur. Kısacası; insanların hayatında yalnızca belirli bir dönemde kullanılmaktadır. Bu nedenle kullanıcılar çeşitli nedenlerle hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Swarm hesabının silinmesi demek, Foursquare hesabının silinmesi demektir. Bu nedenle öncelikle Foursquare hesabına giriş yapılması gerekmektedir. Ayrıca silme işlemi web sitesinden yapılmalıdır çünkü; telefon ve tabletten Swarm hesabını silmek mümkün değildir.

Tarayıcı üzerinden Foursquare’ye giriş yapıldıktan sonra hesap silme sayfası açılmalıdır. Swarm bilgilerinin girilmesinin ardından hesabı kapatma nedeninin belirtilmesi gerekmektedir. Son adım olarak “Delete Account” butonu ile hesap silme işlemi tamamlanmaktadır. Ancak Facebook hesabı ile giriş yapan kullanıcıların yeni şifre belirlemeleri gerekmektedir.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir